projectontwikkeling

LOPENDE PROJECTEN

De lanen oost

De lanen oost

Aan de zuidzijde van de kern Barneveld komt een nieuw gedeelte van woonwijk De Burgt. Het gaat om het gebiedsdeel ‘De Lanen-Oost’, waar 226 woningen zullen worden gebouwd. Filippo Vastgoed zal deze woningen in samenwerking met Bouwbedrijf R. van de Mheen in ontwikkeling en uitvoering nemen.

Prognose start bouw: 2023-2024

Filippo Vastgoed heeft een licentieovereenkomst met Stichting OpMaat voor de KoopStart regeling. 

TOEKOMSTIGE PROJECTEN

KOP VAN ISSELT: NIEUWE STADSBUURT IN AMERSFOORT

Amersfoort krijgt een nieuwe, duurzame en unieke stadswijk om in te wonen, werken en recreeeren.
De afgelopen jaren hebben de grondeigenaren Filippo Vastgoed, BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, Dura Vermeer, Nosrati, OCI BV (een samenwerking tussen BPD en LATEI), Rovase en de gemeente Amersfoort een visie ontwikkeld voor het gebied Kop van Isselt.

Dit ligt tussen de Amsterdamseweg, de Brabantsestraat en de Industrieweg. Uitgangspunt hierbij was: “samen maak je het beste plan!”.

Deze gezamenlijke aanpak zorgt ervoor dat het gebied de komende jaren verandert naar een multifunctionele en bruisende nieuwe stadswijk voor Amersfoort. Er komt een gevarieerd woningaanbod met circa 2.000 tot 3.000 woningen voor starters tot en met senioren. Werken en wonen gaan hier hand in hand met pleinen, park, horeca en cultuurvoorzieningen.

 

Meer informatie over dit project